2019-04-17 10:31:43• hírek • Bede Emőke

Kerékpározó gyerekeket gázoltak Érszakácsiban

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Április 16-án, 14 óra magasságában arról értesítették a tasnádi rendőröket, hogy közlekedési baleset történt a Szatmár megyei Érszakácsi területén, és azonnali közbelépésre van szükség.

A helyszínre kiérkezve a rendőrök megállapították, hogy egy kisderzsidai 50 éves férfi haszongépjárműjével elsodort két kerékpározó gyereket, akik kellő körültekintés nélkül kanyarodtak ki egy mellékútról a település fűútjára. A balesetben egy 13 éves lány könnyebben, 11 éves pajtása pedig súlyosan megsérült. A Szilágy megyei férfit még a baleset helyszínén alkoholszondás vizságlatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett. Az ügyben a rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított bűnügyi eljárást.


Baleset történt Érkáváson is

Ugyancsak április 16-án Érkáváson is baleset történt. Egy 35 éves tasnádi férfi motorkerékpárral haladt az 1F jelzésű úton, amikor egy adott pillanatban elvesztette irányítását a jármű felett, ennek okán pedig árokba borult. A motoros súlyos sérüléseket szerzett, viszont azt még a helyszínen meg lehetett állapítani, hogy nem fogyasztott alkoholt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: